När ens barn tittar på teveserier finns det en mängd olika typer av program de kan välja mellan. Vissa av dessa kan vara underhållande även för vuxna medan andra är ganska tråkiga att titta på. Paw Patrol är en teveserie som visat sig vara populär även bland äldre tittare vilket gjort den till en mycket uppskattad serie. Dessutom finns ett stort utbud av Paw Patrol figurer man kan köpa för att göra sina barn glada. Dessa figurer föreställer karaktärer i serien och barnen kan använda sina figurer för att skapa lek tillsammans med serien.

Seriens handling och karaktärer

Paw Patrol handlar om ett gäng valpar som tillsammans arbetar för att utföra räddningsuppdrag. Varje avsnitt centreras kring ett specifikt uppdrag och hur gruppen tillsammans ska klara av det på bästa sätt. I och med att serien vuxit och utvecklats har även karaktärer tillkommit. De första karaktärerna i teveserien var dessa:

  • Ryder – En tioårig människopojke som är gruppens ledare.
  • Zuma – Labrador
  • Marshall – Dalmatiner
  • Skye – Cockapoo
  • Rocky – En blandning av en skotsk terrier och en schnauzer
  • Rubble – Bulldog
  • Chase – Schäfer

Karaktärerna har dessutom specifika uppdrag i räddningsgruppen och unika karaktärsdrag. De ser också väldigt olika ut och har olika åldrar. Detta gör att barn har lättare att identifiera sig med den karaktär som liknar en själv mest. Man kan välja Paw Patrol-figurer till sina barn baserade på deras specifika karaktärsdrag.

Goda värden som sprids genom serien

Paw Patrol har blivit mycket uppskattat eftersom de olika karaktärerna utövar goda handlingar som sprider bra värden. Genom att varje karaktär har sin unika profil kan man dessutom fokusera dessa goda värden genom de olika hundvalparna. Det gör det lättare för barn att ta till sig budskap och lärdomar eftersom de hittar sina favoritkaraktärer som de gärna vill efterlikna.

Främja goda ideal genom lek med Paw Patrol-figurer

Att köpa roliga leksaker till sina barn är alltid roligt och det blir extra kul när leksakerna främjar goda ideal. Paw Patrol-figurer kan hjälpa barn att utvecklas och lära sig nyttiga läxor och att vara snäll mot andra, och detta gör dem till ett populärt val.