När man öppnar lådan till sin nya telefon kommer snabbt tanken på hur man skall ta hand om denna. Vissa har sina favoriter när det kommer till iPhone fodral, medan andra hellre varierar sig. I och med det större utbud som nu finns tillgängligt, är det enkelt att byta utseende dagligen om man så vill. Det finns redan vid produktsläppet vanligtvis en hel del fodral och skal att prova. iPhone 13 Pro Max skal kom ut från en uppsjö olika företag i anslutning till lanseringen. Därefter har sortimentet fullständigt öst fram i butiker runt om i Sverige.

Vad som är att anse som eleganta iPhone 13 Pro Max skal är upp till var och en att avgöra. Vissa vill ha så mycket av grundtelefonen som möjligt synlig genom skalet. Andra vill packa in telefonen i ett gediget skinnfodral med vackra detaljer. Tidigare var frågan om skydd viktigare än idag. De tidigare telefonfodralen byggdes för att kunna ta emot stötar och fukt genom breda marginaler. Nu för tiden finns tunna material som trots sin minimala tjocklek har möjlighet att absorbera åtskilliga stötar. Valet är därför i mångt och mycket en fråga om smak.

Skal eller fodral till iPhone 13 Pro Max

Den som vill ha telefonen snabbt tillgänglig utan att lägga på för mycket buffertmaterial, kan titta på de iPhone 13 Pro Max skal som nu finns att införskaffa. Flera av dessa är väl utformade för att ge en kombination av stil och säkerhet. Trots att iPhone 13 Pro Max tål damm och fukt på ett föredömligt vis, är det inte fel att ytterligare prioritera dessa styrkor. Skulle man råka spilla, eller lägga sin telefon på stranden, är det viktigt att den inte slutar att fungera. Det finns åtskilliga iPhone 13 Pro Max skal som effektivt ser till att ingen fukt eller andra partiklar äventyrar funktionen.

För att minimera risken även för repor eller skrapmärken på skärmen, kan ett skärmskydd vara någonting att tänka på. Dessa kan i kombination med ett bra iPhone 13 Pro Max skal ge nästan lika bra skydd som ett helt fodral. Dock utan att ta upp så mycket plats.