Tolka tarotkort

Hos Tarotguiderna.net kan du ta del av massvis av matnyttig information om tarotkort. Om du är intresserad av andlighet och personlig utveckling är just tarot väldigt intressant. Till skillnad från traditionell spådomskonst fungerar tarot på ett lite annorlunda sätt. Själva tarotkorten är totalt 78 stycken indelade i den lilla och stora arkanan. Den lilla arkanan är egentligen den kategorin med flest kort, medan stora arkanan är den lilla kategorin. Man kan göra läsningar med båda arkananor men också med bara en, det beror på vad man vill få svar på.
Oavsett om du själv vill lära dig tyda tarot eller om du vill kunna förstå din läsning bättre, är Tarotguiderna.net en utmärkt site för att lära dig mer om kortens betydelser och liknande.

Tolkning

Att tolka tarotkort kan vara lite svårare än vad man tror. För även om varje kort har sin egen betydelse kan innebörden förändras beroende på vilket ämne det handlar om, vilken kombination du får upp korten i samt om kortet hamnar uppochned eller inte. Det finns exempelvis ett par olika kända kortkombinationer som både är bra och dåliga. Döden är ett ökänt tarotkort men som inte nödvändigtvis betyder död i namnets rätta bemärkelse. Kortet Döden skulle också kunna innebära slutet på något och början på något nytt. Till exempel att du säger upp dig från jobbet. Döden tillsammans med kortet Tornet innebär till exempel död och sjukdom. Inte särskilt kul. Får du däremot upp korten De älskade och pentagram kan du känna dig lyckligt lockad då kortkombinationen innebär tur i pengar.
Du kan till och med läsa av tid och perioder via tarotkort, som att se in i framtiden. Bland annat betyder korten stav, bägare, mynt och svärd olika årstider. Genom att lära dig mer om hur korten fungerar och vad de betyder hos Tarotguiderna.se kan du även lära dig se in i framtiden. De svar du får genom tarotkorten kan alltså inträffa i framtiden eller imorgon. Det är spännande och intressant att hålla på med tarotkort eftersom du kommer börja tänka på ett annorlunda sätt. Besök Tarotguiderna.net redan nu och påbörja din kunskapsresa redan idag!